Novinka
Kód: 154/100/CEL 154/100/FRE 154/100/FIL 154/100/MOC 154/100/ESP 154/100/JEZ 154/500/CEL 154/500/FRE 154/500/FIL 154/500/MOC 154/500/ESP 154/500/JEZ 154/250/CEL 154/250/FRE 154/250/FIL 154/250/MOC 154/250/ESP 154/250/JEZ 154/160/CEL 154/160/FRE 154/160/FIL 154/160/MOC 154/160/ESP 154/160/JEZ 154/80G/CEL 154/80G/FRE 154/80G/FIL 154/80G/MOC 154/80G/ESP 154/80G/JEZ Zvolte variantu | Značka: Ala Coffee

Kolumbie - Las Violetas

1 443 Kč 1 443 Kč 1 443 Kč 1 443 Kč 1 443 Kč 1 443 Kč 777 Kč 777 Kč 777 Kč 777 Kč 777 Kč 777 Kč 428 Kč 428 Kč 428 Kč 428 Kč 428 Kč 428 Kč 311 Kč 311 Kč 311 Kč 311 Kč 311 Kč 311 Kč 215 Kč 215 Kč 215 Kč 215 Kč 215 Kč 215 Kč od 215 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Hmotnost
Mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

ZEMĚ PŮVODU: Colombia
REGION: Antioquia, Bolivar
FARMA: Las Violetas
FARMÁŘ: Daniel Alejandro Cardona
NADMOŘSKÁ VÝŠKA 1.850 m n.m.
ODRŮDA: Caturra, 2000
ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ: natural – suché zpracovámí
SKLIZEŇ: hlavní sklizeň září – prosinec

 

Chuťový a aroma potenciál:

AROMA: červené hrozny, tamarind, borůvka, hořká čokoláda, třtinový cukr
CHUŤ: červené hrozny, borůvky, třtinový cukr

 

Kategorie: Káva
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2000,- Kč
Doručení
Doručení do druhého pracovního dne

Farmu Las Violetas provozují mladí manželé Daniel Alejando Cardona a Lina Isabel Castillon. Kávovníkové plantáže převzali po mnoha letech, kdy byly opuštěné, a tak bylo třeba je kompletně obnovit což se jim povedlo díky programu pro mladé producenty l´association des jeunes producteurs.

V prvních letech se potýkali s problémy způsobenými nedostatečnou infrastrukturou pro zpracování kávy, což je dovedlo k experimentální práci na procesech zpracování s malou infrastrukturou a s cílem produkovat výběrovou kávu. V tomto roce se jim povedlo vyprodukovat první mikroloty zpracované metodou Honey a Natural.