Kód: 352/100/CEL 352/100/FRE 352/100/FIL 352/100/MOC 352/100/ESP 352/100/JEZ 352/500/CEL 352/500/FRE 352/500/FIL 352/500/MOC 352/500/ESP 352/500/JEZ 352/250/CEL 352/250/FRE 352/250/FIL 352/250/MOC 352/250/ESP 352/250/JEZ 352/160/CEL 352/160/FRE 352/160/FIL 352/160/MOC 352/160/ESP 352/160/JEZ 352/80G/CEL 352/80G/FRE 352/80G/FIL 352/80G/MOC 352/80G/ESP 352/80G/JEZ Zvolte variantu | Značka: Ala Coffee

Papua New Guinea - Sigri

1 394 Kč 1 394 Kč 1 394 Kč 1 394 Kč 1 394 Kč 1 394 Kč 746 Kč 746 Kč 746 Kč 746 Kč 746 Kč 746 Kč 415 Kč 415 Kč 415 Kč 415 Kč 415 Kč 415 Kč 296 Kč 296 Kč 296 Kč 296 Kč 296 Kč 296 Kč 189 Kč 189 Kč 189 Kč 189 Kč 189 Kč 189 Kč od 189 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Hmotnost
Mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

ZEMĚ PŮVODU: Papua New Guinea
REGION: Waghi Valley, Western Highland Province
FARMA: Sigri Farm
FARMÁŘ:
NADMOŘSKÁ VÝŠKA 1600 m.n.m.
ODRŮDA:
Typica, Bourbon
ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ: washed – promyté zpracovámí
SKLIZEŇ:

 

Chuťový a aroma potenciál:

AROMA:
intenzivní s tóny kakaa, malin, třešní a květin
CHUŤ:
čokoláda, tabák, karamel, koření, třešně

 

Kategorie: Káva
EAN: Zvolte variantu
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2000,- Kč
Doručení
Doručení do druhého pracovního dne

Papua New Guinea Sigri 

Papua New Guinea Sigri pochází ze srdce divoké Oceánie, konkrétně z oblasti Wahgi Valley v hornaté provincii Western Highlands. Farma SIGRI byla založena v roce 1950. Tato oblast je považována zakolébku nejlepších káv Papuy-Nové Guiney  a vyniká svými jedinečnými pěstitelskými podmínkami. Veškerá úroda zrna je výhradně Arabika, která se zaměřuje na odrůdy Typica, Bourbon které pocházejí ze semen zavedených do Papuy Nové Guineje z podnože Jamajka Blue Mountain Typica.

Vulkanická půda a vysokohorské klima – ideální podmínky pro prvotřídní arabiku
Kávovníky zde rostou v nadmořské výšce 1 500–1 800 m n. m., kde chladnější podnebí zpomaluje zrání třešní a umožňuje zrnkům plně rozvinout komplexní chuťový profil. Vulkanická půda, bohatá na minerály, dodává kávě hloubku a jedinečnou strukturu.

Odrůda kávy je TYPICA. Kávové třešně jsou sbírány pouze ručně, sbírají se pouze červené třešně, které zaručují vyrovnanost cukru a kyselin v kávě. Káva je zpracována v den sběru, dále je ve fermentační lázní po dobu 3 dnů. Každých 24 hodin je propraná a zbavena nečistot. V následující den je celá ponořena do vody pro vytvoření maximální čisté a aromatické chuti.

Káva je sušena na slunci za stálého otáčení, dále je opět tříděna ručně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola