Kód: 67/100/CEL 67/100/FRE 67/100/FIL 67/100/MOC 67/100/ESP 67/100/JEZ 67/500/CEL 67/500/FRE 67/500/FIL 67/500/MOC 67/500/ESP 67/500/JEZ 67/250/CEL 67/250/FRE 67/250/FIL 67/250/MOC 67/250/ESP 67/250/JEZ 67/160/CEL 67/160/FRE 67/160/FIL 67/160/MOC 67/160/ESP 67/160/JEZ 67/80G/CEL 67/80G/FRE 67/80G/FIL 67/80G/MOC 67/80G/ESP 67/80G/JEZ Zvolte variantu | Značka: Ala Coffee

Dominikánská republika - Barahona AA

1 394 Kč 1 394 Kč 1 394 Kč 1 394 Kč 1 394 Kč 1 394 Kč 746 Kč 746 Kč 746 Kč 746 Kč 746 Kč 746 Kč 415 Kč 415 Kč 415 Kč 415 Kč 415 Kč 415 Kč 296 Kč 296 Kč 296 Kč 296 Kč 296 Kč 296 Kč 189 Kč 189 Kč 189 Kč 189 Kč 189 Kč 189 Kč od 189 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Hmotnost
Mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Dominikánská republika pěstuje kávu od roku 1715 a tato šarže pochází z oblasti označené jako Barahona. Řada farmářů obdělávajících malé pozemky o rozloze přibližně 375 hektarů produkuje tuto kávu s dobrým tělem s nízkou kyselostí a charakteristickými jemnými vůněmi tmavé čokolády, vlašských ořechů a náznaků doutníkového tabáku. Tato směs Caturra a Typica se pěstuje ve stínu v půdě bohaté na jíl ve výšce přibližně 900 metrů nad mořem a sklízí se od října do ledna, poté se přibližně 12 hodin ručně vybere, promyje a fermentuje a poté vysuší na slunci. V espressu má čistou a vytrvalou dochuť s nádechem koření.

Kategorie: Káva
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2000,- Kč
Doručení
Doručení do druhého pracovního dne

Dominikánská republika pěstuje kávu od roku 1715 a tato šarže pochází z oblasti označené jako Barahona. Řada farmářů obdělávajících malé pozemky o rozloze přibližně 375 hektarů produkuje tuto kávu s dobrým tělem s nízkou kyselostí a charakteristickými jemnými vůněmi tmavé čokolády, vlašských ořechů a náznaků doutníkového tabáku. Tato směs Caturra a Typica se pěstuje ve stínu v půdě bohaté na jíl ve výšce přibližně 900 metrů nad mořem a sklízí se od října do ledna, poté se přibližně 12 hodin ručně vybere, promyje a fermentuje a poté vysuší na slunci. V espressu má čistou a vytrvalou dochuť s nádechem koření.